tiistai 4. maaliskuuta 2014

Farkunsinistä

Koskapa aina tuntuu olevan kiire, sain idean, jotta koetan postailla näin huone kerrallaan näitä ideoitani teille nähtäväksi. Ensimmäisenä vuorossa kuopuksen kamarin ajatuksia.


Kaikki lähti liikkeelle tapettiliikkeestä, joka vaihtaa toimipaikkaa ja myy varaston jopa 70% alella pois. Sieltä löysin tosi edullisesti monen huoneen tehostetapetit. Pienimmälle tähdelleni valikoitui yhdelle seinälle tämä kuvassa näkyvä ihana tumman sininen tapetti valkoisin tähdin. En oo mikään kova tähtifani, koska joka sisustuslehdessä tuntuuu olevan tähteä toisensa perään, mytta yhdistettynä muihin elementteihin luulen että juju tulee toimimaan.




Vähän lisää kuvan elementeistä. Tämän päivän löytö oli tuo farkkumatto 80x150cm kymmenellä eurolla. Oon pojan huoneeseen sellaista haaveillut jo tovin ja nyt sattui edullisesti kohdalle.



Kuvassa näkyvä farkkujen vyötärökaitaleista tehty tyynynpäällinen on herkullinen löytö Rauman Kodinonnesta. Sitä ei vaan voinyt vastustaa.


Köysikangas on Ikean valikoimasta. Muutama viikko sitten poikkesin pitkästä aikaa Ikeassa ja totesin heti että tuossa on kuopuksen huoneen verhokappa ja tyyny sängyn päälle. Ompelutyö odottaa pidempää vapaapäiväjaksoa.



Lyhty on asunut meillä jo pitkään, mutta sen väri ja muotokieli ovat edelleen tosi mieleiset. Jääkääpä odottelemaan, joko huomenna esiintyy seuraava huone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti